Blog

Blog: Hi it’s me, Dees

Hier is hij dan, mijn eerste echte blog! Inmiddels heb ik een aantal blogs voor jullie klaar staan, maar ik vind het wel zo netjes om me eerst eens goed voor te stellen met een aantal feitjes over mij.

Hi it’s me, Dees!

Ik heet dus Désiree, maar word voornamelijk Dees of Door genoemd. Ik ben 28 jaar oud en woon als een trotse Brabo in Brabant. Ik houd ontzettend van lekker eten maar dat kan nog weleens lastig zijn door mijn Coeliakie. Ik had vanaf jongs af aan een grote droom, kapster worden met een eigen kapsalon. Vanaf mijn 14e was ik al in de weer en genoot ontzettend van het mooie vak. Een aantal diploma’s verder mocht ik ook jonge talenten opleiden en salons leiden waar ik zoveel passie voor had. Tot begin 2014 … Toen kreeg ik een auto ongeluk waardoor ik afgekeurd ben. Een dag die in mijn geheugen gegrift staat en waar ik nog steeds weleens heel kwaad en verdrietig om kan zijn. Zoekend naar een uitlaat klep begon ik op Instagram weleens wat te posten. Maar ik wil meer schrijven en begon dus mijn eigen website. (ondanks al mijn spelfouten)

Je hoort me niet snel stil en ben iets te perfectionistisch. Daardoor word er vaak gedacht dat ik een open boek ben, maar dat ben ik eigenlijk niet. Iets wat me soms stress geeft omdat ik het wel wil delen maar niet weet hoe. Schrijven vind ik dan makkelijker. Verder kan ik flink wat neurotische tikken hebben. Bijvoorbeeld dat voordat ik ga slapen MOETEN de kussentjes in de bank goed liggen en met goed bedoel ik op een bepaalde manier die ik in mijn hoofd heb. Mijn besteklade ligt zo dat alle vorken en lepels in elkaar vallen, en waag het de vaatwasser anders in te delen. Ik kan er niks aan doen maar het geeft me rust. Ook maak ik overal foto’s van want stel je voor. En ja, ik laat ze niet op mijn telefoon staan maar maak nog ouderwetse fotoboeken. Je weet wel met fotohoekjes en geschreven teksten. Ik sta bij vriendinnen bekend als Miep Poets, maar ik houd nou eenmaal van een schoon huis en echte spier witte was. Tja… real housewife dus…

Ik ben inmiddels dik 13 jaar samen met Bryan en wij zijn bijna 4 jaar daarvan getrouwd (12-08-2016). We kennen elkaar al ons hele leven maar moesten echt niks van elkaar hebben. Ik vond hem een irritant rot jong tot dat ik op 30 juni 2006 op mijn nichtje haar verjaardag was. Toen sprong de vonk over. Heel wat msn gesprekken later kregen we dus verkering op 30 oktober 2006.

We kochten ons eerste huis in 2012 waar we 5 maanden aan hebben geklust. Een echt klushuis wat wij beiden heerlijk vonden. Alles zelf doen met vrienden en familie en zelf indelen. Genieten! Inmiddels is er weer veel veranderd en staan we nooit stil met verbouwen. Ik gooi het erop omdat we beiden nogal creative geesten hebben. Je blijft maar dingen samen verzinnen. En en huis is immers nooit af. Tenminste dat vinden wij.

Samen hebben wij een heel lief uit de kluiten gewassen Boomer hondje genaamd Diva. Ze doet haar naam eer aan en is echt de Diva van het huis. We noemen haar trouwens niet altijd Diva, Spekkie is hier ook een naam waar ze naar luistert.

Onze wens voor een liefdes baby was groot. De weg erna was lang en met wat medische hulp, maar op 08 maart 2018 mochten we onze kleine meid na 8 1/2 maand in onze armen sluiten. Ons wonder kindje Viënna Michelle, vernoemd naar mijn zusje Michelle. Haar start was heftig door verschillende omstandigheden, maar gelukkig was het ziekenhuis goed voorbereid. Vienna is een pittig en sociaal meisje die heel goed weet wat ze wel en niet wilt. Just like her mom.

Mijn hobby’s : Waar ik voor het auto ongeluk altijd danste en sportte kan ik dat dus nu niet meer. Iets waar ik echt van kan balen want dat was mijn uitlaadklep. Op zoek naar nieuwe dingen die ik leuk vind kwam ik erachter dat ik echt wel heel veel plezier haalde uit het organiseren van feestjes. Iets wat ik met mijn werk ook deed alleen dan niet in feestjes maar in bijvoorbeeld mooie beauty-dagen. Omdat het volledig organiseren me te veel van mijn lichaam kost zocht ik nog even verder en kwam ik dus op Pinterest. Ik kan echt elke dag gelukkig worden van mooie pins. Inmiddels heb ik super veel leuke borden gemaakt en laat ik dus mijn volgers via Instagram wekelijks stemmen welk nieuw feestthema er online komt. Mijn borden groeien flink door en zijn inmiddels niet alleen meer voor feestjes maar ook babyshowers, genderreveals, knutsel ideeën, foto inspiraties en noem het maar op. En wat het extra leuk maakt is dat ik steeds meer aanvragen krijg om mooie borden te maken in opdracht. Zo maakte ik laatst een inspiratiebord voor een babykamer en een verjaardagsfeestje.

Ik denk dat je me nu wel een stukje beter heb leren kennen. Ik heb zin om verder te schrijven en jullie te mogen inspireren met mijn pins op Pinterest. Voor nu zijn er nog geen vaste dagen dat ik blogs ga posten, dit omdat ik niet weet hoe ik mezelf morgen voel. Wat Ik je nu al wel kan vertellen is dat er onder het kopje Pinterest al wat te lezen valt en er al hele mooie blogs voor jullie klaar staan.

Hopelijk blijf je me volgen!

XOXO Dees