Plog

Plog: Zomervakantie 2020 week 2.

In deze blog/plog neem ik jullie mee in de tweede week van onze Zomervakantie 2020. De hete zomerdagen zorgden ervoor dat we niet veel hebben gedaan deze week. De week liep van maandag 3 augustus t/m zondag 9 augustus 2020.

Maandag 3 augustus 2020:

Vandaag hadden wij een oppaskindje. Super gezellig en wat ook wel fijn is, dit meisje is al wat ouder. Viënna is dol op haar vriendinnetje, dus die werd super vrolijk wakker. We besloten naar speelboerderij De Scherpenberg te gaan in Rucphen. Hier kunnen de kindjes onder andere binnen-, en buiten spelen, dieren bekijken, paardje rijden en nog zoveel meer. Nadat we thuis kwamen is Viënna gaan slapen en heeft Bryan met Viënna haar vriendinnetje een tent gebouwd.

Speelboerderij De Scherpenberg: https://denscherpenberg.nl/

Kijk mama Cafffiaassss!!
Dol op dieren dit meisje (L)
Iiiaahhh ezeltje.
Ook de baby geitjes waren een grote hit!
Paardje rijden, het allerleukste van vandaag volgens de meisjes. Beiden hebben ze twee ritjes mogen maken.

Dinsdag 4 augustus 2020:

Vandaag probeerde we zoveel mogelijk rust te houden, met het mooie weer in zicht hadden we ook de planning nog naar de Grevelingen te gaan de komende dagen. Aan het einde van de middag gingen we op visite bij onze lieve vrienden waar we ook met z’n allen een frietje hebben gegeten.

Samen op de trampoline springen.
De zandbak. Niet Viënna haar favoriete speelplekje, maar het begint wel steeds meer te komen.

Woensdag 5 augustus 2020:

Onze eerste dag aan de Grevelingen voor dit jaar, het was heerlijk! Ook was het echt niet druk, iets wat nu met corona toch wel erg fijn is. Ons plan was te blijven tot wanneer Viënna moe was, maar het ging super goed en ze bleef wakker en vrolijk. Ze kon vandaag ook lekker zwemmen en spelen met haar kleine vriendje die er ook bij was. Ineens was het laat en besloten we richting huis te rijden. Onderweg in de auto deed ze een kort slaapje van 45 minuten en lag daarom al voor half zeven op bed.

Ready for a swim!
Ook op de Grevelingen kan je bloementjes plukken.
Samen met mama in het water, best wel bijzonder want mama heeft nogal watervrees.
Helemaal uitgeblust na een heerlijke dag aan het water.
Kleiene Nijnie Nijn, elke avond mag hij even los lopen in de tuin.

Donderdag 6 augustus 2020:

En daar gingen we weer, op naar een nieuwe dag op de Grevelingen. Het was iets drukker dan woensdag, maar nog steeds heel goed te doen. We gaan altijd met een grote groep dus gezelligheid is gegarandeerd. We hebben weer genoten en Viënna kon weer heerlijk spelen in het water en met haar kleine vriendje die er ook bij was.

Onze poppenmama, ook popje moest goed ingesmeerd worden natuurlijk. Zo belangrijk met deze zonnige dagen om goed te smeren. Wij gebruiken altijd de zonnebrand van Naïf voor Viënna en die raad ik je ook echt aan. Smeert goed uit en geeft geen vlekken!

Naïf zonnebrand: https://naifcare.com/product/zonnebrandcreme-met-natuurlijke-filter/
Samen met papa lekker zwemmen in het water.
Klein waterratje, zo leuk die mini visjes in het water!
Of ze lol had?!
En ook mama zocht de verkoeling op vandaag.

Vrijdag 7 augustus 2020:

Eerlijk? Vandaag hadden we allemaal niet zo’n zin, maar de hitte laat je toch gaan. De laatste dag deze week even wat verkoeling zoeken op de Grevelingen en vandaag gingen ook Viënna haar tantes mee. Nog leuker! Na een nacht huilen was het weer even wennen maar daarna ging ons meisje weer los. Heel de dag lekker eten en zwemmen, feest!

Daar zijn we weer!
Mijn liefdes, zo gelukkig met deze twee.
Daar ging ze weer, lekker die blauwe besjes.
Vrienden van ons hebben een sub board, misschien word het ook tijd om er zelf een aan te schaffen. Bryan kan dit namelijk bizar goed.
Voor al u vreetwerk en partijen.
Ja je ziet het goed, mega watervrees maar toch erin gaan. 36 graden was de aanstichter dat ik toch zeker tot de ittybittytitties erin ben gegaan.
Nog maar een familie portretje.
Moe, moe, moe…. Tot laat buiten zitten omdat het na 22.00 uur eindelijk bekwaam is.

Zaterdag 8 augustus 2020:

Wat een hitte! We zijn echt allemaal super moe en moeten bijkomen van de dagen op de Grevelingen. Vandaag dus een dagje rustig aan. We gingen langs opa en oma zoals elke zaterdagmorgen en daar zwommen we even heerlijk in het zwembad. Na Viënna haar middagslaapje werd het tijd om haar grote vakantie-cadeau te gaan kopen, een traditie die ik graag voortzet vanuit mijn ouders. Elk jaar kregen wij in de zomervakantie één mooi groot cadeau. Viënna koos voor het ijshuisje van Sylvanian Families en daar kochten we nog een extra setje popjes bij.

Sylvanian Families ijswinkel: https://www.bol.com/nl/p/sylvanian-families-5228-ijswinkel-aan-zee-speelfigurenset/9200000065021607/?bltgh=h94N8g6W05gTVkenRXJKsg.1_4.5.ProductImage

Sylvanian Families poppenset: https://www.wehkamp.nl/sylvanian-families-rijdend-speelgoed-voor-babys-5040-16103025/?MaatCode=0000&gclid=Cj0KCQjwvb75BRD1ARIsAP6LcqspGYvu3iLB688nTvx7CeO0P7fZEfwhHiHcb0klbIqnE_28c8dzR90aAvbwEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Bryan zette ons grote zwembad op die lek bleek te zijn en kocht daarom een nieuwe.

Goud nieuw zwembad: https://www.karwei.nl/assortiment/zwembad-goud-glitter-240x63cm/p/B145945

Goedemorgen! Vandaag wat eerder uit bed zodat we haar kamer wat konden luchten voordat de ergste hitte er was.
Mama neemt ook even pauze…
Ze kan niet wachten met spelen!
Zo leuk deze sets!
Even schuilen voor de hitte bij de televisie spelend met je nieuwe Sylvanian set met Sylvanian Families op Netflix aan.
Het nieuwe zwembad! Daar gaan we eens flink van genieten met deze warme zonnige dagen.

Zondag 9 augustus 2020:

Elke zondagmorgen gaan we naar mijn ouders, dus dat stond vandaag ook op de planning. Viënna kon wat tomaten plukken en lekker zwemmen terwijl papa en mama even om wat boodschappen konden gaan. In de middag kregen we onze vrienden uit Apeldoorn op visite die een weekendje weg zijn in de buurt. Onze tut werd weer eens verwend met een super mooie blouse van Mini Rodini, wat een prachtig cadeau! De kindjes konden lekker samen in het zwembad spelen en daarna hebben we gezellig wat gegeten met zijn allen. Een heerlijke afsluiter van deze week.

Samen met opa de rijpe tomaten plukken om ze daarna lekker op te eten.
Ons klein boerinnetje.
Tuttie haar prachtige nieuwe blouse! I’m in love!

Dit was onze tweede vakantieweek, hopelijk vond je het weer leuk om mee te kijken? Wij hebben ervan genoten en een echt vakantiegevoel gehad door de dagen aan de Grevelingen. Volgende week onze laatste vakantieweek, dat word extra hard genieten!

Liefs, Dees.