Gast blog

Gastblog Alexandra: Mijn borstvergroting deel 2 .

Lees vandaag verder hoe Alexandra haar avontuur verder ging met de zoektocht voor nieuwe borsten. Dit is het vervolg op haar vorige blog die ik je aanraad eerst te lezen. Nieuwsgierig klik dan hier.

Op zoek naar ‘borsten’ 

Het idee was daar, het geld stond klaar maar nu. Hoe ga ik beginnen? 

Mijn eerste gedachte was meteen Bergman clinic.. lekker bekend van tv, maar wauw ik schrok van de prijs. In mijn gedachten was een borstvergroting toch wel iets goedkoper toch?! 

Ik heb de prijs maar snel geaccepteerd want ja, ik ga niet voor een lage prijs met een ‘slechte’ kwaliteit. Het is toch je lichaam.

Ik was blij, enthousiast en gespannen! Het idee was er, het geld stond klaar maar ik maakte geen afspraak. Er was iets in mij wat nog twijfelde. Ik voelde bij mijn gekozen kliniek een drempel om een afspraak te maken, dus ik ben verder gaan zoeken. 

Ik stuitte in mijn zoektocht op twee nieuwe klinieken: Boerhaave en Diana Gabriels. De prijzen waren aanzienlijk lager; maar dat was niet waar ik het voor deed. Ik zou tenslotte niet gaan bezuinigen op mijn borsten toch?! 

Ik ben in de papieren gedoken, websites uitgeplozen, ervaringen gelezen en artsen opgezocht.

Ik ben in de papieren gedoken, websites uitgeplozen, ervaringen gelezen en artsen opgezocht. Ondertussen was ik lid geworden van een Facebook forum voor cosmetische ingrepen (vooral borstvergrotingen) en vroeg daar naar ervaringen. Beide klinieken stonden goed aangeschreven, maar mijn aandacht werd naar praktijk Gabriels getrokken. 

Waarom? Geen idee. Misschien omdat het lekker dichtbij was, maar ik voelde me er gewoon goed bij. 

Wel had ik wat verhalen gelezen over dat de praktijk best onpersoonlijk was, maar ik had zo iets van dat zie ik dan wel bij het consult. Als het niks is, kan ik altijd verder kijken.

Ik had, binnen een paar dagen, mijn hele omgeving al ingelicht en kwam toen tot de conclusie dat ik nog steeds geen afspraak had gemaakt. 

Het prijskaartje hield mij ergens een beetje tegen. Zoveel geld van onze gezamenlijke spaarpot uitgeven aan iets wat ik wil. Is dat niet egoïstisch? 

Ik ben met mijn man in gesprek gegaan en hij zei: ‘doen! Je wil dit al zo lang en we kunnen het financieel makkelijk dragen’. Dit was voor mij de doorslag! Wat was ik hem dankbaar (ik wist door het Facebook forum, dat niet iedere partner zo ‘supportive’ is). 

De volgende dag heb ik direct gebeld, een afspraak gemaakt en toen was het wachten!! De drukte rondom mijn werk maakte dat de dagen voorbij vlogen en voor ik het wist was het 9 juni (de dag voor het consult). Ik weet nog dat ik kapot ging van de zenuwen. Het was bijna zover… 

Mijn droom wordt werkelijkheid! 

Bedankt lieve Alexandra voor het delen van het 2e deel van jou reis naar je borstvergroting. Binnenkort het vervolg!

XoXo

Dees