Pinterest

Pinterest: Corona proof pink babyshower

Een bijzondere tijd breekt aan, je bent zwanger en verwacht binnenkort een kindje. De Amerikaanse trends komen met het jaar meer naar Nederland en de babyshower is al niet meer weg te denken uit het beeld van zwanger zijn. Een leuke dag samen met je vriendinnen en familie. Maar toen kwam Covid-19, de wereld op zijn kop, alles word afgelast en wat er door gaat is met strenge regels.

Zo hadden wij een babyshower gepland die natuurlijk ook niet door kon gaan. Of misschien toch wel? We zijn gaan bedenken wat we konden doen voor de zwangere zonder haar en andere in gevaar te brengen. We hebben haar huis versierd terwijl zij zelf, haar man en dochter de deur uit waren. We schonken een gezellig alcohol vrij drankje in en plaatste de cadeautjes op tafel. Toen zei thuis kwam stond er een mooie kleine vriendinnen groep en wat familie op afstand uit elkaar en van de deur. Zo kon de zwangere naar binnen gaan en even genieten van haar versierde huis. De cadeautjes werden naar buiten getild en uitgepakt onder het genot van het drankje. Zo creëerde we alsnog een mooie herinnering met zijn alle. En ik zal je vertellen, het was super gezellig.

De eyecatcher van de dag, deze grote ballonslinger die over de gehele wand van de keuken ging. Ik gebruikte hiervoor een ballonnen lint die ik opvulde met allerlei verschillende maten ballonnen in de kleur: roze, goud, parelmoer en mauve.
Als de box er dan toch staat dan versieren we die ook meteen even. De box is versiert met een aantal mauve, parelmoer en gouden ballonnen en een fijne moon en stars slinger in de kleur roze en goud.
Om het plafond bij de rest van de kamer trekken is het leuk om een aantal ballonnen te vullen met helium. Voor het plafond heb ik gouden, roze oh baby, mauve en normale roze ballonnen gebruikt.
Een aantal kleine versieringen maken al een groot verschil, voor deze babyshower hebben we de aandacht vooral op de voorkant gevestigd. Dit omdat we natuurlijk niet binnen zijn gekomen met zijn alle. Alsnog is het dan wel leuk dat de rest van het huis ook wat versierd is. Deze muur is versierd met ballon trossen in de kleur mauve, parelmoer en oh baby roze. Ook is er een slinger opgehangen in gouden glitter en 2 honeycombs met tassels.
Bij een babyshower hoort een toast! En dat deden we met een lekker alcoholvrij bubbeltje gevuld met verse aardbeitjes.
Ballon trosjes overal!
Babygirl! Zo nieuwsgierig naar jou.
En natuurlijk horen er ook cadeautjes bij een babyshower. Wij kozen ervoor om 1 groot cadeau te kopen met zijn alle en een mooie luiertaart te geven. Ook zijn er een paar kleine cadeautjes gekocht voor de bijna grote zus.
Oh baby!!

Ik hoop dat ik je wat kan inspireren met deze korte plog. Ondanks Covid kunnen we er toch nog wat van maken, ook al was het kort en misschien anders. Het idee dat er wat voor je georganiseerd is betekend al super veel. Op mijn Pinterest bord heb ik nog wat meer Covid proof ideeën voor je staan.

Shop list:

Tot volgende week!

X Dees