Pinterest

Pinterest #deesviertfeest FC Barcelona Party.

Een paar weken terug kreeg ik een aanvraag om voor een heel mooi jongetje zijn 6e verjaardag de versiering te verzorgen. Het thema FC Barcelona. Hier kon ik echt geen nee tegen zeggen, wat een geweldig thema en wat zou ik dat graag doen. Lichamelijk telt dat wat anders, dus het moest goed worden ingecalculeerd. Ook nog eens een goede oefening.

De mama van de jarige stuurde me een paar foto’s met wat ze ongeveer voor ogen had en daar kon ik mee aan de slag. Kijk je mee naar het eindresultaat?!

Het feestje werd in delen gevierd i.v.m. Covid-19 dat betekende dus ook dat alles een halve week mooi moest staan. Met helium is dat niet haalbaar dus de ballon trosjes zijn op zaterdagmorgen nog bijgevuld. Ook heb ik toen de vorm rondom het FC Barcelona teken wat dikker gemaakt. Een beetje extra kan nooit kwaad! Hier doen we niet aan less is more, enkel more is more!

Voor de boog hebben we maar liefst 9 verschillende maten goud, rood en blauwe ballonnen gebruikt en deze op verschillende grootte opgeblazen. Zo creĆ«er je een speels effect en diepgang in je boog. In het midden van de boog hangt het logo wat ik heb laten maken op een heel dun kunststof, ook liet ik op ditzelfde materiaal nog 4 kleine logo’s maken.
Hoe stoer is de boog geworden?!
Een close up van de kleine bordjes, elk voorzien met de naam van de jarige.
Omdat deze klant heel veel ruimte heeft in huis hebben we ook de boog en het logo groot gemaakt. Maar dit kan natuurlijk in elk huis op maat worden gemaakt.
De tafel voor het kinderfeestje, voorzien van 3 tafeltrossen voetbal bordjes, servetten, bekers, voetballen en 2 tafel standaarden geprint met naam en logo.
De voordeur op het kinderfeestje, we kozen ervoor vandaag het plaatje aan de deur te plaatsen gecombineerd met 3 ballonnen.
Een leeftijdsballon kan natuurlijk niet ontbreken! Dit keer een gouden gecombineerd met blauwe ballonnen.
Voor het weekend was het erg belangrijk dat het zeker 2 dagen goed bleef hangen, we kozen er dus vandaag voor het iets anders te plaatsen en te combineren met nog een grote voetbal ballon.

Ik hoop dat ik jullie wat heb kunnen inspireren met deze foto’s. Voor mijzelf was dit een super leuke opdracht waar ik erg van genoten heb, ik ben mijn lieve klant dan ook super dankbaar voor deze kans.

Bekijk ook het FC Barcelona bord op Pinterest. Klik hier, om deze te bekijken.

Liefs, Dees.