Pinterest

Pinterest : Hoe is mijn Pinterest ontstaan en wat doe ik er nu mee.

Ik ben echt serieus begonnen met Pinterest na onze verloving ( Oktober 2014). Ik vond het een mooi platform waar ik heel veel inspiratie op kon doen voor wat ik wel en niet zou willen op onze bruiloft. Uren kon ik kijken naar mooie plaatjes en ik maakte borden vol. Voor al mijn gedachte maakte ik een nieuw bord aan. Ik vond het ideaal, ik deelde de borden met Bryan en zo begon onze bruiloft steeds meer vorm te krijgen.

Na onze bruiloft begon ik aan een babypagina, we waren inmiddels al even bezig voor een liefdes baby en ik wist precies wat ik zou willen voor haar kamer. Ja je leest het goed haar kamer. Mijn gevoel wist zeker dat wanneer ik eindelijk zwanger zou zijn het een meisje ging worden. En zo gebeurde, een bord vol girly meisjes kamer inspiratie.

Een hoop borden verder merkte ik dat ik steeds meer idee├źn kreeg voor feestjes. Ik ging het bundelen en elke keer wanneer ik weer wat mocht organiseren maakte ik een nieuw bord van mijn gebundelde pins. Totdat er op Instagram zo super enthousiast gereageerd werd en er gevraagd werd naar meer. Ik besloot wekelijks mijn volgers te gaan laten kiezen tussen 2 thema’s en er dan 24 uur later 1 daarvan (de winnaar uit de pol) online te gooien. Tot op de dag van vandaag word hier zo leuk op gereageerd dat ik er meer mee wil doen. Vandaar dus ook mijn website.

Via het Pinterest logo rechts bovenin kom je direct op mijn Pinterest pagina. Je kan ook zoeken op @desireebeuzenberg . Als je me volgt op Instagram (@desireebeuzenberg) kan je dus wekelijks (elke zaterdag) mee stemmen op 2 thema’s. Het zijn zowel kinderfeestjes als volwassenen dus voor iedereen zit er wel wat tussen. Op zondag komt dan het winnende thema openbaar.

Ook maak ik geregeld borden op verzoek zoals een prinsessen zwanen kinderfeestje of een babykamer. Ik vind het een hele eer dat ik jullie mag helpen en doe het ook echt met alle liefde en plezier. Dus mocht ik je kunnen helpen stuur me gerust een email (rechts bovenin) of een DM op Instagram.

xoxo Dees