Samenwerkingen

Inspiratie win actie Divani’s & Muslove.

Om jullie een klein beetje shop inspiratie te geven ben ik vandaag bij Divani’s langs geweest. Ik heb een aantal foto’s voor jullie kunnen maken waar je hopelijk heel veel leuke ideen uit op kan halen. Divani’s verkoopt kleding van 0 tot 16 jaar en heeft prachtige merken in de winkel hangen, en het aller fijnste is dat nu bijna alles met 50% korting is. Dat betekend dat je kadobon die je kan winnen van €25,- geen €25,- waard is maar maar liefst €50,-! En voor dat bedrag kan je zoveel leuks vinden bij Divani’s. Als je dan heerlijk voor je zoon of dochter hebt geshopt verdien jij als mama ook wat leuks en dat is een geweldig handgemaakt armbanden setje van Muslove.

Muslove armbanden set
https://www.muslove.nl/
Divani’s in Sint Willebrord
Of 24/7 Online http://divanis.nl/

Kijk vooral voor de hele collectie online bij beide in de webshop. Ook kan je bij Divani’s heerlijk shoppen in de winkel en is Muslove te koop bij Zoof’s conceptstore.

Op http://divanis.nl/ shop je 24/7 online.

Op https://www.muslove.nl/shop je 24/7 online.

Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb mogen geven! We zouden het super vinden als je deelt neemt aan onze give away die nu op mijn instagram https://www.instagram.com/desireebeuzenberg/ te vinden is.

XoXo Dees