Samenwerkingen

Mega give-away Viënna 3

Wauw, ons meisje alweer 3 jaar! En omdat wij het afgelopen half jaar zoveel liefde van iedereen hebben mogen ontvangen wil ik jullie heel graag wat terug geven. Met onderstaande shops heb ik een super tof pakket mogen samen stellen om één van jullie mega te mogen verwennen!

Wat moet je doen?

  • Volg alle shops op Instagram.
  • Like het bericht op Instagram (klik hier).
  • Tag al je vriendinnen die je dit pakket ook gunt! (elke tag 1 lootje)
  • Deel in je story met tag voor een extra win kans.

Wat kan je winnen?

En ja zoals je vast al ziet, dit zijn mijn lievelings shops! Hoe tof dat alle shops met ons samen willen werken. Ik vertel je graag meer over de shops hieronder.

Bambini Boetiek:

Rox ken ik nog niet zo heel erg lang, ik kwam haar shop tegen via een ad op instagram. Normaal gezien klik ik niet snel maar deze look sprak me aan. Ik was al heel lang op zoek naar een hydrofiel/zachte katoen overslag top voor ons tut. En 3x raden wat daar op die foto stond! Het contact was meteen super gezellig. Ik kocht nog meer nadat ik ook zelf een give away won met een bon die ik bij haar kon besteden. Rox heeft nog passie voor haar zaak, voor haar kleding en de liefde straalt daar vanaf. Ze meet zonder enige moeite alles voor je op en helpt je zoeken naar een geschikte outfit. Een shop waar ik echt altijd wel iets moois zie en koop. Mocht je in de buurt van Oostzaan wonen dan kan je ook nog bij haar shoppen in de showroom!

Bambini Boetiek

Pluisjes:

Zo’n 2,5 jaar geleden kwam ik bij Claudia van Pluisjes terecht nadat ik op zoek was voor een toffe strik die bij Viënna haar 1e kerst outfit paste. We kregen een leuk contact omdat we heel veel gemeen hebben. Ze maakte echt de mooiste strik die ik toen ooit gezien had, precies in de kleuren die ik graag had. Alles met de handgemaakt met veel liefde. Inmiddels bestaat Viënna haar haarbanden en strikken collectie bijna alleen maar uit Pluisjes en ze zitten ook nog eens opgeborgen in de Pluisjes mandjes. Want dat maakt ze ook! Prachtige accessoires voor in de kinderkamer. Vorige week mochten wij model staan voor haar ceremonie collectie, wat een eer!

Pluisjes accessoires

Lisa.studio95:

Lisa leerde ik kennen via mijn neef. Mijn neef waar ik maar een klein maandje mee verschil in leeftijd. Samen opgegroeid en altijd bij elkaar in de klas gezeten. Lisa is zijn vrouw en een super spontane creatieve mind. Inmiddels kennen we elkaar al heel wat jaren en geniet ik van haar prachtige werk, ze maakt echt de tofste illustraties! Zoals jullie weten ben ik dol op familie en wat een eer is het dan om ook nog eens samen te mogen werken. Voor deze give-away heeft ze een prachtige digitale illustratie getekend die gepersonaliseerd word (mocht je dat willen) met de naam van jou dochter. Toen ze me het ontwerp stuurde dacht ik direct aan de sticker die op onze auto zit, 2 mensen 1 gedachte.

Muslove:

De manier waarop ik en Miranda elkaar hebben leren kennen is er een die bijzonder is. We zijn gegroeid vanuit jou vind ik niet leuk, naar je bent mijn beste vriendin. Ook werken we veel samen voor Muslove en mag ik haar geregeld helpen, wat een eer! Miranda is een keihard werkende vrouw die naast mama zijn ook nog een zelf studeert en les geeft. Oh en vergeet dan haar eigen bedrijf ook vooral niet! Muslove is echt een groot favoriet hier bij ons thuis, want Miranda haar accessoires maken hier de looks echt af! Ze maakt de meest mooie sieraden, tassen, knuffels en haaraccessoires.

Papierpleziertjes:

Als je mij al wat langer volgt dan weet je ook dat ik een persoon ben wat veel brieven en kaartjes schrijf naar Viënna. Al deze kaartjes die ik schrijf zijn eigenlijk van Papierpleziertjes. Fem haar teksten zijn kloppend, mooi en raken mij altijd. Zo heeft Viënna hopelijk later een mooie collectie geschreven kaarten van ons naar haar. De momenten dat wij de kaartjes van Papierpleziertjes schrijven zijn op haar verjaardag, oudejaarsavond en ook tussendoor bij gebeurtenissen met meer impact. Fem haar prachtige merk kon dus echt niet ontbreken in deze give-away.

Monamy:

Amy en ik kennen elkaar al letterlijk ons hele leven, via onze mama’s en altijd bij elkaar in de klas te hebben gezeten. Toen zei haar eigen merk ontwikkelde en haar zaak opende stond ik daar niet van te kijken. Altijd was ze al zo gemotiveerd en modieus. Haar merk Monamy is inmiddels een begrip geworden. Zelf heb ik de luiertas al even in gebruik, en ik kan niet zonder! Ook heb ik vorig jaar voor mijn verjaardag een workshop bij haar gevolgd. Super tof om je eigen tas te kunnen maken van leer. Zo leuk dat ik via haar een mooi leren speenkoord aan een van jullie mag gaan geven.

Bedrukfabriek:

Mandy van bedrukfabriek maakt ontzettend leuke dingen! En ondanks dat mijn man precies ook doet wat zei maakt koop ik met regelmaat bij haar. Waarom denk je misschien nu, waarom niet. Ik houd ervan om de kleinere ondernemer te ondersteunen. Laatst heeft ze haar nieuwe webshop gelanceerd en daar heeft ze ontzettend hard voor gewerkt. Iemand met zoveel liefde voor haar producten zie je niet vaak en dat maakt haar en haar shop heel bijzonder. Voor de allerleukste gepersonaliseerde cadeautjes moet je dus echt bij haar zijn!

Ik hoop je zo een kleine indruk te hebben mogen geven over mijn favoriete shops. Wat ben ik trots op deze toffe samenwerking, en ik zou het geweldig vinden als je mee doet aan de give-away!

De give-away loopt van maandag 8 maart 2021 t/m zondag 14 maart 2021. Op 15 maart 2021 zal ik de winnaar van dit toffe prijzenpakket bekend maken via mijn instagram.

Liefs, Dees