Samenwerkingen

Mega give-away Viënna 4

Bizar, hoe hard een jaar voorbij vliegt ondanks alles wat wij dit jaar op ons bordje kregen. Dankbaar voor iedereen die ons volgt op Instagram en de blog. En daarom doen wij heel graag één keer per jaar een mega give-away met al onze favorieten, een cadeau van ons en ,maar liefst 11 van onze favorieten shops naar jullie.

Klik hier om mee te doen met de mega give-away met een prijzenpot van meer dan € 325,- ! Zorg ervoor dat je alle stappen volgt om ook daadwerkelijk kans te maken.

Ook dit jaar hebben we weer zoveel mooie shops voor jullie verzameld, misschien ken je de shops al of misschien niet. Voor jullie een kleine toevoeging aan de give-away en waarom dit onze favorieten zijn.

Bambini Boetiek kwamen wij vorig jaar tegen met een Instagram advertentie, een leuke look kwam op mijn scherm en ik was direct verkocht. Van de eerste bestelling kwamen er meer en inmiddels is bijna heel Viënna haar kleding collectie van Bambini Boetiek. Roxanne is een dame die staat voor kwaliteit en net dat stukje extra service, ze geeft je een advies en meet de kleding voor je op. Zo weet je zeker dat je de juiste maat ontvangt voor jou kindje. Prachtige kleding die zorgvuldig gestoomd word ingepakt.

Vanuit Bambini Boetiek mag ik een kortingsbon van maar liefst 20% weggeven.

Fem van Papierpleziertjes weet mij al jaren te raken met haar bijzonder mooi geschreven teksten. Als je ons kent weet je dat wij op bijzondere momenten een kaartje voor Viënna schrijven voor later. Ook elke oudejaarsdag en verjaardag gaat er een kaartje in haar box. Een box voor later vol met berichtjes van ons, we schrijven ze en vouwen de kaart dicht. Ook koop ik de kaartjes graag voor familie en vrienden, een bijzondere tekst is zoveel persoonlijker naar mijn idee dan een enkel plaatje op een kaart.

Gelukske met kaart.

Vanuit Papierpleziertjes mag ik een gelukske samen met een kaart weggeven t.w.v. €7,95.

Miranda van Muslove mag ik al jaren een van mijn beste vriendinnen noemen, samen hebben we al zoveel mooie herinneringen gemaakt en onze kindjes kunnen heerlijk samen spelen. Ik ben ontzettend trots op haar en op haar mooie merk. Als hardwerkende (zwangere), nog studerende mama ook nog eens vol passie een online shop runnen met een verkooppunt vind ik fantastisch! Ze maakt prachtige producten die ons tut al jaren met plezier draagt.

Fedora kids hoed khaki

Vanuit Muslove mag ik een super mooie khaki Fedora kids hoed weggeven t.w.v. €20,95.

Naomi van liefs.noom ken ik al heel lang door mijn beste vriendin, toen ik en Bryan afgelopen oktober 15 jaar samen waren bedacht ik me dat zei prachtige lijntekeningen maakt. Ik gaf het hem cadeau en kreeg het zelf ook nog cadeau van mijn beste vriendin toen ik 30 werd. 30 jaar beste vriendinnen is zo bijzonder en hoe mooi is het dan om zo’n prachtige lijntekening te krijgen. Naomi heeft de kleuren precies gemaakt zoals ons huis is en we zijn nog steeds heel blij met alle mooie tekeningen.

Gepersonaliseerde lijntekening.

Vanuit liefs.noom mag ik een gepersonaliseerde lijntekening incl. afdruk op a4 formaat weggeven t.w.v. €27,50.

Fruitfunk is vrijwel het enige snoepgoed wat hier binnen komt, Viënna is geen zoetekauw maar is dol op fruit. Fruitfunk heeft van fruit een gezond snoepje weten te maken. Verpakt in mooie porties is het super handig mee te nemen of als traktatie. Wie ons al langer volgt weet dat wij vorig jaar in samenwerking met Fruitfunk een hele gezellige traktatie hebben mogen maken. Ook is veel van het ‘snoepgoed’ van Fruitfunk halal, glutenvrij, lactosevrij, en vegan. Zoals ze het zelf zeggen NO ADDED NONSENSE! Met de code desireebeuzenberg ontvang je nog eens 10% korting op alles, m.u.v. pakketen en andere kortingen.

Vanuit Fruitfunk mag ik de winnaar een heerlijk gezond snoepgoed pakket geven.

Djowindah van Studiodjow kwam ik voor het eerst tegen tijdens de fotoshoot van een recente samenwerking, de sfeer was zo ontspannen en gezellig dat Viënna zich direct fijn voelde iets wat vrij lastig is voor haar. Djowindah wist haar vast te leggen hoe ze is en vond niks te gek of lastig, ze. neemt de tijd voor je en zorgt ervoor dat je jezelf echt op je gemak voelt. Een hele fijne vibe en super mooie foto’s zijn het resultaat.

Vanuit StudioDjow mag ik een cadeaubon t.w.v. €40,- weggeven.

Amy ken ik letterlijk mijn hele leven, onze mama’s kennen elkaar, wij hebben samen op de basisschool gezeten en verloren elkaar toen even uit het oog. Toen ze een aantal jaar later haar brand Monamy op zette zag ik haar weer. Ik kocht bij Monamy de luiertas voor Viënna die we nog steeds gebruiken! Maakte zelf een tas tijdens een van haar workshops en mijn IVY wallet is al jaren mijn portemonnee. Omdat Monamy de mooiste lederen gebruikt worden je producten alleen maar mooier en mooier, degelijke kwaliteit maar met een unieke, eigenzinnige look. Monamy is inmiddels echt een groot merk geworden en maakt niet alleen maar tassen, ook voor de lifestyle items kan je bij haar terecht.

Ivy wallet.

Vanuit Monamy mag ik mijn favoriet de IVY wallet weggeven t.w.v. €29,95.

If you know, you know. Het bedrijf van mijn man, een grafisch vormgever die zijn creatieve kant volledig omarmt. Hij ziet nogal wat af met mij want ik weet precies tot het irritante aan toe wat ik wil met uitnodigingen, kaarten en uitingen. Bryan werkt al jaren als vormgever en heeft inmiddels een super portfolio opgebouwd.

Vanuit Brybe Media mag ik een ontwerp voor een uitnodiging naar keuze incl. 50 afdrukken weggeven t.w.v. €150,-

Jolanda van Striktastisch ken ik al wat langer, een creatieve mama die er altijd voor zorgde dat de haren van haar dochter erg mooi zaten met de leukste haaraccessoires. Ongeveer 4 jaar gelden begon Jolanda met het maken van strikken omdat ze eigenlijk zelf nooit iets naar haar zin kon vinden voor haar dochtertje wat ook betaalbaar was. De hobby liep uit de hand en zo is Striktastisch ontstaan. Al haar accessoires zijn zijn met de handgemaakt volledig naar jou wens. Ze maakt de leukste strikken, haarbandjes, sleutelhangers en speenkoorden ze zorgt ervoor dat jou kindje straalt!

Ballerina strik.

Vanuit Striktastisch mag ik een ballerina strik ter waarde van €7,50 weggeven aan de winnaar van de give-away.

In de Babyspa La Petit Lapin kunnen kindjes terecht vanaf ongeveer 14 dagen tot een leeftijd van 1 jaar voor hydrotherapie (baby-floaten), babymassage en essentiële olien. Een bezoekje aan de Babyspa La Petit Lapin biedt, naast dat het ontzettend leuk is, ook verlichting bij onder andere buikkrampjes, (verborgen) reflux en overstrekken. Essentiële oliën kunnen ondersteuning bieden bij o.a. zelfvertrouwen, prikkels, nachtrust, focus, spijsvertering, angst en trauma. Je begrijpt dat ik dit ontzettend graag had gedaan toen ons tut zo klein was, helaas is het voor ons niet meer mogelijk om te gaan maar daarom vind ik het wel ontzettend gaaf om de winnaar blij te mogen maken met een heerlijke spa sessie voor jou baby of om anders cadeau te doen aan een familielid of vriendin.

Vanuit Babyspa La Petit Lapin mag ik de winnaar blij maken met baby float sessie t.w.v. €27,50.

Mandy van Bedrukfabriek ken ik ook al wat langer, maar kwamen elkaar eigenlijk een paar jaar geleden pas goed tegen. Mandy maakt prachtige gepersonaliseerde producten die leuk zijn om te krijgen maar misschien nog leuker om cadeau te doen. Vooral haar Sint producten zijn hier de allergrootste hit. Met een cadeau gemaakt door Bedrukfabriek weet je zeker dat je een persoonlijk, liefdevol cadeau geeft.

Vanuit Bedrukfabriek mag ik een prachtige wooncirkel met standaard weggeven t.w.v. €9,99.

Mocht je nog niet mee doen met de give-away, dan hoop ik dat je dat nog wel gaat doen. Dit heerlijke prijzenpakket geef ik namelijk maar al te graag weg aan een oprechte enthousiasteling.

Hoe leuk is het om dit pakket te winnen, maar nog leuker om te delen?!

Liefs, Dees