Samenwerkingen

Samenwerking: Be Liv

Een tijd geleden kwamen wij in contact met het prachtig merkje Beliv, een merk dat staat voor het gebruik van hoge kwaliteit stoffen en kleding die gemakkelijk draagbaar is voor zowel baby’s als kindjes. We zijn de samenwerking aangegaan en met de dag werd ik enthousiaster over haar concept.

Wie ons al een tijd volgt, weet dat Viënna hsp is. een heel groot ding bij hsp, is de gevoeligheid voor bijvoorbeeld kleding. Stoffen met harde randjes, of stuggere draden komen er hier niet in en toen kwam dus Beliv op ons pad. Omdat de eigenaresse van Beliv zelf ook 3 kindjes heeft weet ze precies wat wel en niet handig is. Haar mooie ontwerpen die bij de duurzame en luxe stoffen passen, maken dat de kleding voor elk kind in de leeftijd van 0 t/m 3 jaar passend is.

De favoriet van Viënna en daadwerkelijk het enige blauwe item wat ze graag draagt is deze heerlijke tricot Ruffle jurkje in navy. Wij combineren hem graag met een riempje, een mooie maillot en een stoer leren jack.

Maar waarom zou je shoppen bij Be Liv?

We willen allemaal graag een goede en gezonde toekomst voor onze kindjes. De wereld verandert en wij zijn er op aangewezen ervoor te zorgen dat de wereld mooi en gezond blijft. Elk klein steentje dat jij kan bijdragen telt en laat nou kleding een van de grootste vervuilers zijn van de wereld. Larissa, de eigenaresse van Be Liv, heeft daar zeker over nagedacht. Want alle stoffen zijn voorzien van een OCS- keurmerk en dat houdt in dat de kleding voor minimaal 95% uit organisch materiaal bestaat. Wanneer je dus kleding koopt bij Be Liv weet je dat je goed bezig bent voor jouw kleine en de toekomst. Je draagt namelijk mee aan besparing van water en energie. Ook help je mee aan een schonere lucht en een betere bodem.

Ook is alle kleding voorzien van een GOTS-certificaat. Dit is het keurmerk dat aangeeft dat er geen chemische middelen in de kleding aanwezig is, echt 100% veilig dus voor jouw kleintje. Hoe fijn is dat! Als laatste kers op de taart wordt het ook nog eens volledig in Nederland geproduceerd en gemaakt in een prachtig naaiatelier. En dat alles voor een eerlijke prijs.

Handgemaakte kinderkleding heeft vaak een lange levertijd, iets waar ik zelf persoonlijk vaak een beetje te ongeduldig voor ben. We leven nu eenmaal in de tijd dat alles snel gaat. Nog een groot voordeel van de kinderkleding van Be Liv is dat alles op voorraad is. Vandaag dus voor 12.00 uur besteld is gewoon morgen in huis, Top!

En ja ik weet wat jij wilt zien! Jullie zijn vast heel nieuwsgierig naar hoe deze kleding er nu uitziet, ik begrijp je helemaal. Zet je maar klaar want hier komt de allernieuwste, vers-van-de-pers-collectie voor het voorjaar van 2022!

Een heerlijk zacht t-shirt horizontale RUFFLE BLACK LEAF LIMITED EDITION met een korte mouw en een mooi terugkomend randje van het rokje aan de hals gecombineerd met het bijpassende rokje LEAF en LEAF knoophaarbandje.
Een heerlijk zacht RUFFLE ZAND t-shirt gecombineerd met het ZAND rokje .
Een heerlijk zomers outfitje! T-shirt RUFFLE ZAND gecombineerd met de LEOPARDPRINT SHORT en de KNOOPHAARBAND LEOPARDPRINT.

En er is nog zoveel meer en het toffe van deze collectie is dat hij ook weer helemaal te mixen en matchen is!

De nieuwe collectie is helemaal gemaakt van de allerzachtste tricot stof, superzacht voor de huid van jouw kindje.

Liefs, Dees