Samenwerkingen

Samenwerking: Fruitfunk

Voor Viënna haar 3e verjaardag was het een flinke uitdaging een leuke, gezonde, voorverpakte en niet te veel werk voor de juffen traktatie te vinden. In mijn contact met Fruitfunk hadden we nog een open samenwerking staan en dat bleek perfect te zijn voor deze gelegenheid! Fruitfunk is hier het enige ‘snoepgoed’ wat gegeten word, Viënna is geen snoepkont en alles wat heel zoet is vind ze niet lekker. Waar ze wel dol op is is fruit, en daar maakt Fruitfunk hun snoepgoed van!

Onze snacks worden gemaakt van fruit. Binnen een korte tijd wordt het vocht uit het fruit gehaald. Het unieke van ons proces is dat hierdoor de vezels, mineralen en een groot deel van de vitaminen uit het fruit bewaard blijven. In tegenstelling tot regulier snoepgoed, bevatten de fruitsnoepjes van Fruitfunk voedingsvezels die ervoor zorgen dat de natuurlijke fruitsuikers langzamer opgenomen worden door het lichaam. Het gevolg hiervan is dat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft en de vezels een bijdrage leveren aan de verzadiging. – Bron Fruitfunk

De dag van haar trakteren zat eraan te komen en ik had echt nog geen inspiratie, dat is dus best knap als je mijn traktatie bord op pinterest kent. Het moeilijke zat hem in het voorverpakte, dat betekend dus dat het echt al voorverpakt moest zijn vanuit de winkel. Je mag het niet zelf inpakken in papier/plastic. Toen de samenwerking met Fruitfunk ontstond bedacht ik dat het misschien wel leuk zou zijn om een print te maken die we om het snoepgoed konden binden. Samen met Bryan ging ik dus aan de slag. Viënna is dol op unicorns en daardoor hebben wij ook de keuze gemaakt om met het unicorn snoepgoed de traktatie te gaan maken. Toen we bezig waren met het ontwerp hebben we ook de unicorn weer verwerkt. Het werd een unicorn in een luchtballon met daarop haar naam en leeftijd.

Voordat ik je de traktatie ga laten zien vind ik het wel even belangrijk de ingrediënten door te geven. Zoals jullie weten heeft Viënna nogal wat allergieën en daar let Fruitfunk heel goed op.

Unicorn Multibag Strawberry:

Aardbeien zijn voor veel kids favoriet, dit verwerkt tot een fruitsnoepje met leuke verpakking = MJAMMIE! Deze uitdeelzak bestaat uit 10 zakjes van 10g per stuk.

Dit product is:

 • Helemaal gemaakt van fruit
 • Natuurlijke ingrediënten
 • Geen toegevoegde suiker
 • Glutenvrij
 • Lactosevrij
 • Vegan
 • Halal
 • 32 kcal per portie
 • NO ADDED NONSENSE

Unicorn Fruitbar Strawberry:

Puur fruit verwerkt tot een heerlijke reep. Ideaal voor op school, maar ook lekker tijdens een uitje of gewoon voor thuis. In de smaak aardbei. Verpakt in een doosje met 24 stuks, daar kun je wel even mee vooruit! 

 • Geen toegevoegde suiker
 • Gemaakt van fruit en groente
 • Natuurlijke ingrediënten
 • Rijk aan vezels
 • No added nonsense
 • 66 kcal per reep
 • Vegan

Dit product kan sporen bevatten van: noten, gluten, soja, pinda’s, zwaveldioxide en melkproducten bevatten. Kan pit fragmenten bevatten. Wij hebben ervoor gekozen Viënna wel de producten te geven die sporen van kunnen bevatten.

De traktatie:

De tekening van de unicorn in de luchtballon met daarin Viënna haar naam en leeftijd heeft Bryan geprint en daarna mocht ik 60x unicorns knippen. Tja, jongens een werkje maar het is het echt wel waard! Nadat ik klaar was met knippen heb ik de 2 plaatjes op elkaar gelegd en voor driekwart dicht geniet. In de lengte heb ik de Fruitfunk fruitbar geschoven en in het ballon deel zelf paste het zakje (dit hebben we van te voren op maat bedacht). Als laatste touch heb ik een ronde gouden sticker bovenop geplaatst om de luchtballon dicht te maken. Zo hoeven ook de kindjes niet aan de nietjes te komen en is het gemakkelijk te openen voor de juffen van het schooltje.

De traktatie bijna klaar om uitgedeeld te worden.
De inhoud van de traktatie.
Ready voor schooltje, zo trots op haar traktatie!
Zo cute geworden!
Niet helemaal fit maar oh wat had ze er een zin in!

Voor het making off filmpje klik je hier!

Voor de meer inspiratie of deze leuke traktatie te pinnen op Pinterest klik je hier!

Liefs, Dees